top of page

väg val - vägval

Predikan handlar om Maria.

Väljer vi så blir det. Väljer vi inte - så blir det ändå. Fast på ett annat vis. Löper sakta - och lite fortare på frusen lera med knanstrande is. Mossorna lindar in eftermiddagens klena ljus i ljummen frid. Tänker på Maria - valde hon att föda och förstod hon sitt val eller

eller: Eller har vi inte kraften att välja. Kanske har vi redan valt och nu bara skyndar på att färdigställa ett val, vi inte ens minns. Kommer på att jag gillar val - och kommer på att det kunde vara enklare och tydligare men - val det har vi. Hade tänkt mig lite längre men lyssnar till lättjan som tar över och - och leder mig med lätta steg hem. Sträcker ut och tänker på Maria - och det val hon gjorde.

Featured Posts
Nya inlägg
Follow Us
Sök via taggar
Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page